038-3761234 24 uursservice
Lorentzstraat 18091 ZA Wezep

Werkplaats

Een gemotiveerd en goed opgeleid team van monteurs staat voor u klaar om met het juiste gereedschap uw lichte of zware bedrijfswagen te onderhouden.

Onze monteurs beschikken over de benodigde diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold. De nadruk ligt bij ons op het merk IVECO waarvoor wij de nieuwste diagnoseapparatuur in huis hebben.

Doordat wij over deze moderne apparatuur beschikken, wordt ieder voertuig tot in de kleinste detail snel en efficiënt gecontroleerd. Hierdoor wordt de tijd van stilstand tot een minimum beperkt. Vanzelfsprekend  worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd met originele onderdelen. Zo bent u dus altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid.

Ook bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparatie en onderhoud van alle merken bedrijfswagens, opleggers en ander getrokken materieel. 

Als bedrijfswagendealer hanteren wij ruime openingstijden voor optimale flexibiliteit. 

APK Keuringen

De APK keuring is verplicht voor alle bedrijfswagens van drie jaar of ouder. Als u de APK keuring laat verrichten door onze ervaren keurmeesters dan weet u zeker dat het betrouwbaar en goed gebeurt.

De keurmeesters kennen uw bedrijfswagen immers als geen ander. Het is bij ons mogelijk alle auto merken te keuren dus ook personenauto’s.

Airco service

Ook voor airco- onderhoud zit u goed bij Vika Bedrijfswagens. Een auto- airco is comfortabel en zorgt ervoor dat u als bestuurder fris achter het stuur zit. In de winter voorkomt de airco beslagen ramen. Uit onderzoek blijkt dat bij een lage cabine temperatuur de automobilist een beter reactievermogen heeft. Minder positief zijn de gevolgen voor het milieu, zeker bij slecht onderhoud. Het is daarom verstandig uw airco één keer per jaar te laten controleren op bijvoorbeeld lekkage. Onze vakbekwame mensen zorgen voor een deskundige inspectie.

Wij kunnen de airco van alle merken bedrijfswagens en personenwagens onderhouden en repareren.